Proveïdors de continguts formatius per a editorials  info@videovalles.com

Realitzacions en directe

Print Friendly, PDF & Email
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Producció integral d'esdeveniments multimèdia a mida: presentacions de productes, realitzacions per a TV, passarel·les de moda, actes benèfics, ponències, rodes de premsa, emissions en directe, etc ...

Després de llargs anys d'experiència professional, ens embarquem en un nou i revolucionari servei de realització integral de directes i emissió a Internet en temps real.
A diferència d'altres sistemes, el nostre equip de realització disposa d'un complert enginy de producció i control multi càmera a l'interior de dues maletes militars per a treballar en qualsevol situació i lloc, aquest equip es pot emprar tant en configuració d'estudi/plató com en una unitat mòbil instal·lada a l'interior d'un tot terreny totalment equipat. (operatiu a partir de març de 2015).

 

 

Amb més de 30 anys d'experiència dins del món audiovisual, tenim ja a les nostres esquenes més de 13.000 treballs i una cartera de més de 7.000 clients de tot tipus: grans empreses, agències de comunicació, promotors musicals, escoles, professionals de la fotografia, del vídeo, aficionats i particulars que han passat per la productora durant tot aquest temps.

Contacta amb nosaltres

 •  

  Can Mates, 7 Sant Cugat del Vallès 
  BCN 08172 ESP.

 •  

  (+34) 93-674-8114

 •  
 •  

  Obert: Dies feiners de 10:30 a 20:00
  Tancat: Festius, Dissabtes i diumenges

© 2022 videovalles.com. Tots els drets reservats.