Proveïdors de continguts formatius per a editorials  info@videovalles.com

La màgia del treball en directe

Print Friendly, PDF & Email
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La realització en directe requereix d'equips, personal altament especialitzat i molts preparatius previs que varien en funció del tipus de tasca a realitzar. 

Partim d'un format que s'ajusta a l'estil del projecte a realitzar, cada client te un sistema de treball que determina el seu caràcter empresarial.
Tot el que hem de preparar per a la realització s'ha d'ajustar al format i disseny dels esdeveniments que aniran apareixent pel davant de les nostres càmeres i que hauran a més de donar informació adicional. Haurem de preparar capçaleres de presentació, logotips, subtítols, animacions, efectes de vídeo, clips audiovisuals i tot el que es necessiti a la fi de poder-ho visualitzar en pantalla gegant o emetre per Internet. 

 

 

Però no tot es pot preveure prèviament, en un directe pot aparèixer un imprevist en qualsevol moment que pot derivar en un seriós problema. Aquí es on la professionalitat i l'experiència dels operaris esdevé primordial, poder solucionar-ho de forma ràpida i imperceptible es la clau de l'èxit professional.  

Video list or Theme not selected

Amb més de 30 anys d'experiència dins del món audiovisual, tenim ja a les nostres esquenes més de 13.000 treballs i una cartera de més de 7.000 clients de tot tipus: grans empreses, agències de comunicació, promotors musicals, escoles, professionals de la fotografia, del vídeo, aficionats i particulars que han passat per la productora durant tot aquest temps.

Contacta amb nosaltres

  •  

    Can Mates, 7 Sant Cugat del Vallès 
    BCN 08172 ESP.

  •  

    (+34) 93-674-8114

  •  
  •  

    Obert: Dies feiners de 10:30 a 20:00
    Tancat: Festius, Dissabtes i diumenges

© 2022 videovalles.com. Tots els drets reservats.